Yesman video


Yesman video med Thomas Flindt – Yesman konference 2012

Yesman vil lykkes i sit job. Hør hvordan og hvorfor! Oplev 2 timers arbejdsglæde og YESMAN foredrag. Masser af inspiration til et sundere, sjovere og mere kreativt arbejdsliv. Under foredraget får deltagerne små øvelser der understøtter de talte ord. Der bliver undervist både med alvor og med humor.

Åben døren til din indre YESMAN Gå på arbejde på en ny måde. Når du møder ind til opgaver og relationer med god energi, er du klar til at bruge din kreativitet og fantasi på en ny måde. Kreativitet og god energi er starten på at sætte nye mål og nye standarder for kommunikation, salg, service og samarbejde på din arbejdsplads.

Alle deltagere får værktøjer og øvelser der tages i brug næste dag på arbejdspladsen. Foredraget kan bookes til morgenmødet til weekendkurset eller som inspirationsaften. Kan Bookes 1, 2 eller 3 timer. Kan også leveres som weekendkursus med mindfulness workshop.

 Thomas Flindt har skrevet bogen: Go’ Arbejdsdag – Håndbog i arbejdsglæde

Intro til Go’ arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde

Med 14 års personligt og professionelt arbejde med glæde må jeg konstatere, at glæde er noget, vi selv er med til at skabe. Men da livet har det med at udfordre os på alle tænkelige og utænkelige måder, kan vi nogen gange bliver trukket i en retning væk fra os selv og væk fra vores umiddelbare evne til at nyde livet. Og har glæden manglet i privatlivet eller i arbejdslivet i noget tid, kan vi godt miste troen på, at vi har et valg og på muligheden for at skabe glæde i og omkring os igen.

Læs mere her  Arbejdsglæde bog