yes man meaning


YES MAN MEANING er at sige JA til dit potentiale og at se og sige JA til dine kollegers potentiale.

YES MAN MEANING er at se muligheder hvor andre ser begrænsninger. JA mennesker er nemme at genkende da de løfter energien. De spreder glæde på arbejdspladsen og i alle de arenaer de bevæger sig i.

YES MAN MEANING JA mennesker har en holdning om at alt hvad der opstår er en mulighed for personlig udvikling. De vender udfordringer til fordele og vælger at se let på livet. De giver sig selv lov til at tænke kreativt og lege med mulighederne og alle de nytænkende ideer som dukker op når de siger JA.

YES MAN MEANING JA mennesker bruger den pakke han/hun er kommet i som er kroppen til at udleve sit fulde potentiale. Det er ens læring i livet, som skal bruges bedst muligt for at have succes med at være sig selv. At sige JA til at være et JA menneske er et mindset. Det kræver et JA til at være sin egen personlige leder i livet.

YES MAN MEANING At kropsliggøre JA mennesket som fundament i din tilværelse. YES Man-kurset giver dig redskaber til at integrere JA mennesket som et stabilt fundament i din personlighed. Du bliver personlig leder over JA’ets kraft. Dit liv bliver lettere, sjovere og mere kreativt. Book dette kursus og lær at sige:

  • Yes til at tænke win / win
  • Yes til mere kreativt medspil
  • Yes til et kærligt og accepterende forhold til sig selv
  • Yes til at give og modtage komplimenter
  • Yes til at rose dig selv
  • Yes til at booste din selvtillid og dit selvværd i samarbejde med dine kollegaer
  • Yes til at se dine kollegaer som samarbejdspartnere, du kan løfte energien med hver dag
  • Yes til at leve efter dine værdier hver dag
  • Yes til vinder mentalitet

JA til livet er en god vane som spreder sig som en bølge igennem alle områder; Arbejde, familie, kærlighed, venskaber og succes med at sige YES MAN.

YES MAN skaber bevidsthed omkring  alle de steder i livet hvor du har “nej” eller “måske” på dig selv.

YES MAN gir dig værktøjerne til at skabe mere glæde og nærvær i dit liv. Privat så vel som arbejdsmæssigt.

Du lære at anarkende og værdsætte dig selv og dine medmennesker fra et mere kærligt og empatisk sted.

Sig JA til at transformere dig selv i JA’et lysende kraft.

YES MAN tilbyder dig og din kollegaer anderledes kurser, foredrag og workshops i implementering af JA’ets motiverende drivkraft.

Vores mission er at bruge psykologi, coaching og handlekraft i implementering af den motiverende JA bølge på din arbejdsplads.