Yes man kursus


Yes man kursus

Yes man ser muligheder frem for begrænsninger. Yes man løfter energien. Yes man har den holdning, at alt hvad der sker, er en mulighed for personlig udvikling.

Yes man kursus – Sandheden om arbejdsglæde og trivsel – Thomas Flindt

2, 4 eller 6 timer, der inspirerer dig og dine kollegaer til at samarbejde på en ny måde.

At sige Ja til livet er en vane, som spreder sig som en bølge igennem alle områder i livet – arbejde, familie, kærlighed, venskaber og succes – YES MAN.

Yes man vender udfordringer til fordele og vælger at se let på livet. Yes man giver sig selv lov til at tænke kreativt og lege med mulighederne og alle de nyskabende ideer, som dukker op, når de siger JA til livet.

De siger også JA til at nyde livet og de opgaver, de får tildelt. For at nyde livet bliver man nødt til at have et kærligt og accepterende billede at sig selv. En autentisk selvforståelse. Stiller man JA mennesket spørgsmålet, om de elsker sig selv, svarer de “JA selvfølgelig elsker jeg mig selv”.

Ja mennesker bruger den pakke, de er kommet til denne verden i – kroppen – til at udleve sit fulde potentiale. Det er ens læring i livet, som skal bruges bedst muligt for at have succes med at være sig selv. At sige JA til at være et JA menneske er et mindset. Det kræver et JA til at være sin egen personlige leder i livet.

Nej mennesker

Det er en fordom, at mennesker, som elsker sig selv, som har et stort JA på sig selv og som har et kærligt og accepterende billede af sig selv, er egoistiske eller at de ophøjer sig selv over andre mennesker. Sandheden er, at mennesker, som har “NEJ hatten” på, ser begrænsninger frem for muligheder. De suger energien, når de er blandt andre mennesker. Kreativiteten og effektiviteten daler. De giver ikke sig selv lov til at se ud over begrænsningerne og reglerne. De lukker af for kreativiteten og alle de frugtbare veje, som de også kan gå.

Nu har du muligheden til at kropsliggøre JA mennesket som fundament i din tilværelse. YES Man-kurset giver dig redskaber til at integrere JA mennesket som et stabilt fundament i din personlighed. Du bliver personlig leder over JA’ets kraft. Dit liv bliver lettere, sjovere og mere kreativt. Book dette kursus og lær at sige:

  • Ja til at tænke win / win
  • Ja til mere kreativt medspil
  • Ja til et kærligt og accepterende forhold til sig selv
  • Ja til at give og modtage komplimenter
  • Ja til at rose dig selv
  • Ja til at booste din selvtillid og dit selvværd i samarbejde med dine kollegaer
  • Ja til at se dine kollegaer som samarbejdspartnere, du kan løfte energien med hver dag
  • Ja til at leve efter dine værdier hver dag
  • Ja til vinder mentalitet                                                                                                                                                                                       Så tag JA hatten på sammen med en professionel foredragsholder
Yes man speaking. Turn on the Yes wave.

Yes man speaking. Turn on your Yes

Læs også om Feedback kultur på arbejdspladsen