Værdighed


Foredrag om Værdighed

Få mere succes ved at kropsliggøre din fulde værdi

Værdighed er er en unikt 2, 4 eller 6 timer kursus der handler om at turde vise dig selv og andre dit værd som individ, kollega, ven & familiemenneske.

Sand tilfredsstillelse i livet kommer af at have succes samtidigt med, at du kan være dig selv.

Dit potentiale som menneske er meget større end du tror.

At manifestere din succes er et mindset. Og at sige JA til dine drømme kræver mod.

Der er seks udfordringer, som forhindrer dig i at leve et rigt og fyldestgørende liv, som forhindrer, at din succes bliver til virkelighed:

  • Du tvivler på dig selv
  • Dit selvværd er afhængigt af andres bekræftelse
  • Du fastholder dig selv i fortidens historier om dig selv
  • Du har dårlig samvittighed eller skammer dig over tidligere erfaringer
  • Du bekymrer dig for fremtiden
  • Du frygter det ukendte

Du er værdifuld, fordi du siger til dig selv, at du er det. Og når du værdsætter dig selv, kommer du automatisk til at virkeliggøre dine ønsker for dig selv. Du får tilmed overskud til at anarkende dine medmennesker.

Selvværd er en holdning, hvor du siger JA til din unikke betydning uden hensyn til særlige præstationer eller andres meninger om dig. Selvværd er derfor et vigtigt fundament i et liv med op og nedture, et liv hvor vi konstant må vise tillid til vores egen adfærd. Selvtillid er viljen til at turde vise sit fortjente værd.

Opskriften på at kropsliggøre værdighed er simpel:

Værdigheden opstår på baggrund af en tanke, du har tænkt mange gang, som bliver til en følelse, som bliver en værdig holdning.

Du har sikkert stået i en situation i dit liv, hvor du har valgt dig selv. Du valgte at være tro overfor dig selv.
Du har satset på din egen værdi i stedet for en andens. Det krævet mod at stå for sin egen værdi frem for at søge bekræftelse, anerkendelse og kærlighed udefra. Det kræver øvelse, da mange af os er opdraget til at blive bekræftet i vores selvværd igennem det, vi opnår uden for os selv – igennem omverdenen.

Men sandheden er, at den eneste måde at opnå sand tilfredsstillelse i livet er ved at sige JA til at udleve dit personlige værd. At være dig.

Når du siger JA til din værdighed, siger du samtidigt JA til at kropsliggøre et stabilt fundament, som du tager med dig uanset, hvordan den ydre verden ser ud. Du er altid værdifuld. Det er din fødselsret.

Magien opstår uden for din komfort zone! Opgradere din værdighed. Udfordre dit selvværd.

Sig JA til din værdige succes!

Book et foredrag!