Feedback øvelser


Feedback øvelser og Feedback-kultur på arbejdspladsen

Medarbejdere og ledere bliver mere motiverede, engagerede og bedre til at løse opgaver, på arbejdspladser der er gode til at bruge feedback øvelser.

Hvis I vil give hinanden feedback i det daglige, skal I ændre kulturen på Jeres arbejdsplads. I ændrer kulturen, ved at begynde at bruge gode feedback øvelser i hverdagen. Som udgangspunkt er det lederens ansvar at skabe rammen for en feedback-kultur. Herefter er det medarbejdere og ledernes ansvar at fylde rammen ud med feedback i det daglige.

Medarbejdere og ledere har ofte forskellige grunde til at undlade at give feedback. Mange kan have det lidt stramt med at tænke i feedback-kultur, da det ofte kan blive til en ”fejlfinder-kultur” eller en ”forbedrings-kultur” Vi er med andre ord gode til at se og omtale fejlen fremfor successen eller potentialet. På dette foredrag arbejder vi på balancen mellem forbedring og anerkendelse. Vi arbejder også med at være i giverens og modtagerens rolle. På dette foredrag udarbejder I jeres egne feedback øvelser.

Oplev dette foredrag og du får:

  • Vaner der skaber en feedback-kultur
  • Styrket din sociale og mentale trivsel
  • Aktiv og empatisk lytning med feedback-kultur på arbejdspladsen
  • Mødt kollegaer og forandringer med nysgerrighed
  • Win-Win mentalitet
  • Udarbejdet og aktiveret egne feedback øvelser

2 timers workshop med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har levet af at holde foredrag siden 2003 og har bl.a. skrevet bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde”

Feedback fra Feedback-kultur på arbejdspladsen

Hej Thomas.  

Jeg er faktisk kendt for at være meget kritisk. Jeg kan godt give et musikstykke en god karakter. 10 er reserveret til Mozart. Men du får 10 ud af 10 mulige af mig.

Det var super med det fællesrum, og den fælles opmærksomhed du skabte. Med en fælles oplevelse har vi også en fælles reference til at give hinanden bedre feedback og mere arbejdsglæde. Jeg syntes i øvrigt at det var godt klaret at fastholde energien i rummet, når rummet var så langt og uegnet, og når der var så mange mennesker. Jeg var glad for din opbygning af forskellige pointer og værktøjer. Det ville ikke være særligt inspirerende blot at få at vide: ”vær positiv og intelligent”. Det er der jo mange der godt ved i forvejen. Jeg syntes, at det svøb du gav budskaberne var passende, sådan at budskaberne rent faktisk blev accepteret. Dit indslag om NUET, det var rigitg godt. Det ramte mig meget, fordi jeg i høj grad ”er et andet sted, end der hvor jeg er”

Med venlig hilsen

Michael Lessing
Seniorspecialist
Risk Management

ATKINS
Arne Jacobsens Allé 17, 2300 København S Web: www.atkins.dk

Dette foredrag sluttes af med 21 sjove og udfordrende feedback øvelser. 21 forskellige feedback øvelser hvor deltagerne praktisere en god feedback-kultur på arbejdspladsen.

 

Arbejdsglæde foredrag med Thomas.Flindt i 2018